luni, 21 ianuarie 2013

Maia Morgenstern

)
                    Cine este Maia Morgenstern ?

,,Sunt un om puternic ce poate deveni vulnerabil''. Acesta este unul dintre răpunsurile pe care Maia Morgenstern l-a oferit revistei ,,Punkt''in urma unui interviu. http://punkt.md/patimi-dupa-maia-morgenstern/
Unii oameni se iau mult mai in serios decât ar fi normal. De exemplu si MM a căzut în acest rol din care îi este foarte greu sa iasă, a recunoscut actriţa.
Munca, perseveranţa, pasiunea, dorinţa au fost ingredientele care au ajutat-o să înceapă si să continue această minunată carieră care este actoria. Chiar dacă foarte mulţi oameni au criticat atât modul ei cât şi felul în care se manifestă şi se exprimă, eu consider că dorinţa de a ne îndeplini un vis de cele mai multe ori acoperă mijloacele prin care reuşim asta.
Toate sacrificiile pe care actriţa le-a facut de  nenumărate ori au indepărtat-o de familie. Poate si din cauza asta este cunoscută sub numele de ,,sotie imposibilă'', însă ea se apără spunând că este nevoie de timp si răbdare pentru a avea o căsnicie. Din interviu reiese caracterul dinamic dar şi rigid pe care l-a dezvoltat încă din copilărie. Actriţa ne-a povestit comportamentul tatălui său de cele mai multe ori exagerat de dur. Însă ea îi este recunoscătoare pentru faptul că a ştiut să o îndrume spre această minunată meserie.  
În ceea ce priveşte modelele la care adolescenţii din ziua de astăzi pot să se inspire chiar şi Maia Morgenstern a mărturisit că modelul de educaţie pe care l-a primit de la tatăl său îl aplică şi în relaţia ei cu copiii.    

 Unii au modele, unele chiar ciudate sau foarte nepotrivite.Părerea mea este că un adolescent, fiind în perioada în care îşi creează personalitatea şi caracterul, ar trebui să adune de la "idoli" câte o caracteristică, un comportament (pozitiv, de preferat) şi în niciun caz să îi copieze cum facem mulți dintre noi.
 Ar trebui să-şi creeze o personalitate unică folosindu-se de favoriţii lor fie că sunt vedete, rude sau simple persoane.









               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu