luni, 29 aprilie 2013

Asociatia Startevo Top 10 personalitati



                                                    Eu am ales urmatoarele personalitati:


Andreea Marin
Am apreciat la Andreea Marin determinarea si dorinta ei de a-si implini visul. In plus motto-ul ei ''Nu exista nu se poate'' poate fi considerat un sfat valoros si plin de initiativa. In fiecare dintre noi trebuie sa existe acea vointa si determinare de a ajunge cat mai departe si de a-si implini visul cu orice pret, deoarece fiecare are o multitudine de sanse.










Rodica Popescu-Bitanescu

Marea actrita a teatrului romanesc m-a impresionat prin dorinta ei de a munci si prin faptul ca se dedica trup si suflet meseriei sale. Sunt de parere ca oamenii in general trebuie sa se dedice muncii pe care o fac si sa nu refuze niciodata  noile provocari.











Calin Goia
Calin Goia este un exemplu de urmat deoarece prin perseverenta si seriozitate a reusit sa ajunga in viata unde si-a dorit. Pentru el arma cea mai importanta pentru a reusi este PROFESIONALISMUL. Talentul pe langa profesionalism are nevoie de multa munca, in felul acesta el a reusit sa isi cladeasca o cariera.







Malvina Cservenschi
Am apreciat la Malvina Cservenschi faptul ca este o visatoare. Sunt de parere ca toti ar trebui sa speram la un final fericit indiferent de situatie. Uneori oamenii sunt coplesiti de probleme si uita sa isi mai acorde timp. De cele mai multe ori chiar si un zambet reuseste sa schimbe o situatie mai neplacuta. Trebuie sa fim optimisti si mereu plini de viata deoarece fiecare dintre noi are o viata care merita traita.










Monica Tatoiu
Monica Tatoiu ne explica faptul ca exista si oameni care au reusit in viata si fara ''pile''. De ce? Pentru ca au avut ambitie si au muncit din greu. Pentru a ne atinge obiectivele trebuie sa investim sentimente, emotii si mai ales trebuie sa cunoastem, sa ne informam, sa fim consecventi.












Catalin Botezatu
De cele mai multe ori oamenii sunt pusi in situatia de a se descurca singuri in viata, la fel este si cazul lui Catalin Botezatu. Sa pornesti de jos nu este tocmai usor, sa iti dai seama ca toate responsabilitatile sunt pe umerii tai. De aceea fiecare din noi prin ambitie, daruire dar mai ales prin munca constanta putem sa ne atingem obiectivele dorite.










Andreea Raicu
De multe ori oamenii vazand ca nu reusesc din prima ceea ce isi doresc ajung sa isi piarda toata increderea. Un exemplu de ambitie este  Andreea Raicu care indiferent de situatie a mers inainte , continuandu-si visul. Prin multa munca plus constiinciozitate si respect fiecare poate reusi sa isi creeze o cariera.











Adriana Saftoiu
Adriana Saftoiu ne ofera cel mai pretios sfat pentru viitor:''Sa stii exact ce vrei''. Trebuie sa ne stabilim un obiectiv clar in viata si sa-l urmam cu exactitate. De cele mai multe ori oamenii care nu reusesc in viata sunt cei care isi pun obiective gresite. De aceea in fiecare dintre noi trebuie sa existe o dorinta arzatoare  de a realiza ceea ce ne propunem.







Mircea Diaconu
Oamenii nu sunt perfecti si de cele mai multe ori gresesc. Insa se spune ca din greseli omul invata. Chiar daca ai dat gres, trebuie sa te ridici si sa o iei de la capat indiferent de obstacole. Viata merita traita , trebuie sa ne simtim bine in ea si sa nu uitam lucrul cel mai important sa facem ceea ce ne-am propus cu seriozitate.







Eugen Cristea
Eugen Cristea ne sfatuieste sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii. Pentru meseria lui aplauzele sunt cele mai mari satisfactii. Sentimentul de satisfactie sufleteasca apare in urma unor succese pe care le putem avea datorita muncii si implinirii obiectivului dorit.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu